Investeringar och Projekt
OG Invent har fokuserat på investeringar i företag som baserar
sin verksamhet på innovation, forskning och patent.OM JONDETECH

Svenska företaget JonDeTech utvecklar och tillverkar en ny typ av patenterad IR-sensor, baserad på nanoteknik, som möjliggör integration i en mängd olika applikationer där det tidigare inte var möjligt. Med JonDeTechs världsledande nanotekniska know-how och kundförståelse överträffar företaget rådande förväntningar på marknaden för IR-sensorer, vilket möjliggör innovation av nya applikationer som gör världen till en enklare, säkrare och mer hållbar plats att leva på.


Med sin exceptionella tekniska expertis erbjuder JonDeTech sina kunder, som verkar i en svår och komplicerad integrationsmiljö, en tunn, robust och flexibel IR-sensor, som kan produceras i höga volymer till lägre kostnad, såsom konsumentelektronik, grön teknik, MedTech, smarta hem och uppkopplade städer. JonDeTech grundades 2008.

Läs mer på jondetech.se eller se hur IR-sensorn fungerar på youtube.com/watch?v=2vEc3dRsDq8

OM CHROMAFORA

Chromafora är ledande inom modern vattenrening och erbjuder en effektiv teknik för selektiv separation av tungmetaller till en global marknad.

Läs mer om Chromafora här, chromafora.com

OM CLICKALARM

Clickalarm är namnet på en optisk brandvarnare utvecklad och tillverkad i Sverige med nytänkande i design och uppsättningsprincip. Brandvarnaren sätts upp med ett enkelt klick på exempelvis en sladd till en taklampa. Clickalarm har
utvecklats av innovationsföretaget OG Invent och är den första produkten inom brandskydd från företaget. OG Invent har patent på Clickalarm i Europa, USA och Kina.

Läs mer om Clickalarm här, clickalarm.nu